Thursday, April 14, 2016

Sabar

Cepat.
Tak sabar.
Nak habiskan oncall bulan ni.

Tak sabar, hujung bulan.
Tak sabar, bulan depan.

Nak plan siap-siap.

Tu je motivasi sekarang untuk oncall.
Motivasi jangkamasa pendek, nak balik esok dan tidur. Ha ha.

Ada lagi 2-3 oncall bulan ni. Cepat lah habis. Tak sanggup lagi dah.

Bulan depan pun tak tahu lagi macam mana. Ramai yang masih cuti :(

Tengah fikir, ada tak sesapa yang amik supplement untuk badan, bagi tak lesu & bertenaga selalu?
Sebab aku punya tenaga memang out. Balik keja selalu melepek je.
Bangun pagi pun camtu.
Dulu takpela lagi.
Sekarang dah ada suami hoii.

Takkan hehari nak makan luar je. Habisla ekonomi keluarga kami. Ha ha.
Tengah fikir cemane.
Sebab at least, aku nak masak sarapan pagi & makan malam la.

Lunch confirm dah out la sebab dua2 keja.

Hmm...any supplement?

No comments: